Professionele ontruimingsoefening

Cursus bij u op locatie
Trainingsdatum bespreekbaar
Uitleg Brandmeldinstallatie inbegrepen
Inclusief cursusboek t.w.v. € 16,68

Wist u dat het voor elk bedrijf verplicht is minimaal één keer per jaar een ontruimingsoefening te houden? Het is belangrijk dat uw personeel en de BHV’ers weten hoe een ontruimingsoefening eraan toe gaat. De BHV’ers kunnen door de oefening in de praktijk brengen wat zij hebben geleerd. In geval van een echte ontruiming is iedereen goed voorbereid en ontstaat er minder snel paniek.

Wilt u een georganiseerde ontruimingsoefening? Onze cursusleider helpt u graag bij het organiseren van een oefening. Hij of zij kan u ook meer uitleg geven over de brandmeldinstallatie in uw gebouw.

Tijdens de cursus beoordeelt de cursusleider ook het handelen van de BHV’ers. Sturen zij het personeel goed aan? En zorgen ze voor een veilige situatie? Na de cursus ontvangt u hier een evaluatieverslag van, zodat u weet wat er verbeterd kan worden in uw bedrijf.

Toelatingseisen: geen
Kosten: Tijdelijk van € 449,- voor € 337,- (groepstarief)
Duur cursus: 2 uur bij u op locatie

 

Inclusief Basisopleiding Bedrijfshulpverlener Brandbestrijding en Ontruiming

Bij het volgens van onze ontruimingsoefening, ontvangt u het boek Basisopleiding Bedrijfshulpverlener Brandbestrijding en Ontruiming t.w.v. € 16,68. Dit boek is te gebruiken als naslagwerk.

Reserveer een plek

Inschrijfformulier - Professionele ontruimingsoefening
Wilt u het boek Basisopleiding Bedrijfshulpverlener Brandbestrijding en Ontruiming ontvangen? *