Uw Bedrijfshulpverlening

Veiligheid bij de klanten op de werkvloer vindt Uw Bedrijfshulpverlening het belangrijkste wat er is.

Uw Bedrijfshulpverlening biedt daarom een breed scala aan cursussen, oefeningen, trainingen en adviezen aan op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) en BBMI

Het maakt ons niet uit of de klant bij een groot, klein – nieuw of oud bedrijf vandaan komt. Onze gecertificeerde cursusleiders zetten ons altijd 100% in om de klant te voorzien van de juiste kennis.

Door de cursisten centraal te zetten tijdens onze BHV cursussen zorgen wij ervoor dat de cursist terugkeert naar zijn of haar bedrijf met de juiste kennis en een leerzame, leuke en interactieve ervaring rijker.

Omdat wij veiligheid het belangrijkst vinden, houden wij de prijzen scherp zodat ieder bedrijf zich kan aanmelden voor een van onze cursussen.

Waar helpen we mee?

Binnen elke organisatie moet er minimaal één BHV’er aanwezig zijn. Wij vinden het belangrijk dat deze BHV’er wordt opgeleid door gecertificeerde cursushouders en veel ervaring hebben op het gebied van bedrijfshulpverlening.

Daarom biedt Uw Bedrijfshulpverlening verschillende bedrijfshulpverlening cursussen aan, die worden gegeven door NIHBV gecertificeerde cursushouders. De ervaringen die deze cursushouders hebben, resulteren zich in cursussen waarbij eerste hulp -, brand – en ontruiming scenario’s perfect nagebootst worden. Zo krijgt de cursist een goed beeld bij hoe het in de praktijk gaat.

Zo zorgen wij samen voor een veilige werkomgeving bij uw bedrijf.

Voor wie werken we?

In een organisatie moet er, volgens de arbowet, altijd minimaal één BHV’er aanwezig zijn. Uw Bedrijfshulpverlening biedt werkgevers en werknemers een BHV cursus aan. In deze cursus wordt stof behandeld op het gebied van eerste hulp, brand en ontruiming.

Aan het eind van een BHV cursus is er een examen. Wordt het examen voldoende afgerond door de cursist. Dan mag de cursist zich een jaar lang bedrijfshulpverlener.

Deze bedrijfshulpverlener is in bezit van de juiste kennis en vaardigheden om binnen uw bedrijf hulp te verlenen bij een ongewenste situatie.

Wat biedt Uw Bedrijfshulpverlening?

Uw Bedrijfshulpverlening biedt een breed scala aan curssussen op het gebied van bedrijfshulpverlening. Er worden cursussen gegeven over hulpverlening, ontruiming, omgang met brand, reanimeren en de bediening van een AED.

Dat zijn de volgende cursussen:

  • BHV basis
  • BHV herhaling
  • BBMI en OAI
  • Profesionele ontruimings oefening
  • Reanimatie cursus & bediening AED

Als u meerdere werknemers wilt aanmelden voor een cursus, bieden wij de optie om de cursus bij u op locatie te geven. Dan geven wij graag gelijk persoonlijk advies over uw bedrijf.

Ons cursuslokaal

Onze cursussen worden gegeven in ons cursuslokaal in Moordrecht. Ons cursus is zo ingericht om de cursus zo leerzaam, praktisch en plezierig te laten verlopen. Het cursuslokaal is te vinden op het industrieterein Gouwe Park te Moordrecht.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Newsletter Signup