NIBHV certificering

De instructeurs van Uw Bedrijfshulpverlening zijn voorzien van de NIBHV certificering. “Het NIBHV Keurmerk is hét onafhankelijke kwaliteitsstempel voor veiligheidscursussen”. Uw Bedrijfshulpverlening staat voor bewust veilig werken en onderscheid zich daarom met het NIBHV Keurmerk.

Wanneer je bij Uw Bedrijfshulpverlening een cursus volgt en hiervoor slaagt, krijg je een diploma en draagpas namens het NIBHV.

Wat zegt het NIBHV Keurmerk/Certificering?

Het NIBHV Keurmerk staat voor de borging van de kwaliteit van veiligheidscursussen voor cursisten en organisaties. Cursussen van Keurmerkopleiders:

  • zijn inhoudelijk op orde en up-to-date;
  • worden verzorgd door kundige, bevoegde instructeurs;
  • omvatten examinering volgens het NIBHV-certificeringsreglement.

Daarmee biedt het NIBHV Keurmerk jou als werkgever de garantie dat de door jou gekozen opleider voldoet aan de hoge, door NIBHV gestelde kwaliteitseisen.

BHV cursus volgen

Op zoek naar een opleider, die staat voor kwaliteit van de veiligheidscursussen? Dan ben tu bij Uw Bedrijfshulpverlening op het juiste adres. Al onze cursusleiders zijn in bezit van geldige certificaten van het NIBHV. Dit betekent dat zij op de hoogte zijn van de laatste veranderingen op het gebied van BHV en dat zij beschikken over de juiste kennis en vaardigheden. Klik op de knop op je aan te melden voor een BHV cursus.

Aanmelden