Cursus BHV Herhaling

Cursus voor mensen met ervaring
NIBHV certificaat
Lotus slachtoffer beschikbaar
 Inclusief cursusboek t.w.v. € 21,82

De BHV draagpas die de gecertificeerde BHV’ers krijgen bij het goed afronden van het examen, is 1 jaar geldig. Als BHV’er is het belangrijk elk jaar uw kennis op te frissen. Uit ervaring blijkt dat een herhalingscursus ook echt nodig is. Zo weet u zeker dat u de handelingen bij eerste hulp verlening op de juiste manier uitvoert.

Wilt of moet u uw BHV certificaat verlengen? Dan kunt u de BHV herhalingscursus doen. In deze cursus wordt dezelfde theorie en praktijk als in de basis cursus gegeven. Bij deze cursus hoeft u niet nog eens examen te doen.

Wanneer u juist hebt deelgenomen, ontvangt u een certificaat van deelname. Deze is weer een jaar geldig.

Lotusslachtoffer aanwezig
Als extra toevoeging aan onze cursus is er een lotusslachtoffer aanwezig. Een lotusslachtoffers heeft als doel de oefening zo realistisch mogelijk te maken. Ze weten als geen ander hoe ze moeten acteren dat ze bijvoorbeeld rook ingeademd hebben, brandwonden hebben of andere verwondingen. Door de inzet van een lotusslachtoffer krijg je een echte reactie, uitdrukkingen van pijn, zichtbaar letsel of een antwoord op je vraag.

Toelatingseisen: BHV basis cursus
Kosten: Tijdelijk van € 195,- voor € 146,-
Duur cursus: 8 uur verdeeld over 1 dag
Inclusief lesmaterialen, certificering en dagarrangement, excl. btw

Inclusief Boek Basisopleiding Bedrijfshulpverlener
Bij de cursus ontvang u het boek Basisopleiding Bedrijfshulpverlener t.w.v. € 20,82. Dit boek is te gebruiken als naslagwerk.

Reserveer een plek

Inschrijfformulier - BHV Herhaling
Wilt u het boek Basisopleiding Bedrijfshulpverlener ontvangen?