Cursus BHV Basis

Cursus geschikt voor iedereen
Lotus slachtoffer aanwezig
NIBHV examen & certificaat
Inclusief lunch & cursusboek t.w.v. € 21,82

Binnen uw bedrijf is het verplicht om tenminste één bedrijfshulpverlener dagelijks aanwezig te hebben. Tijdens de BHV basiscursus wordt u opgeleid om eerste hulp te verlenen, om een beginnende brand onder controle te krijgen en te bestrijden en voor het begeleiden van een ontruiming. De cursus duurt 2 dagen. De eerste dag staat in het teken van eerste hulp verlenen. De tweede dag wordt er aandacht besteed aan brandbestrijding. U krijgt theorieles, een examen en praktijk.

Tijdens de cursus leert u:

Eerste hulp verlenen
– De algemene hulpverleningsregels
– Het behandelen van wonden
– Reanimeren en het gebruiken van een AED
– Inroepen professionele hulpdiensten

Brandbestrijding
– Algemene informatie over brand
– Een ontruiming organiseren
– Uw taken tijdens de brand en ontruiming

De BHV basiscursus is geschikt voor iedereen. Tijdens de cursus zal er een lotus slachtoffer aanwezig zijn om u zo goed mogelijk voor te bereiden op een situatie waarin u terecht kunt komen.

Na afloop van de cursus wordt er een examen afgenomen en ontvangt u een NIBHV certificaat. Het NIBHV certificaat is 1 jaar geldig.

Lotusslachtoffer aanwezig
Als extra toevoeging aan onze cursus is er een lotusslachtoffer aanwezig. Een lotusslachtoffers heeft als doel de oefening zo realistisch mogelijk te maken. Ze weten als geen ander hoe ze moeten acteren dat ze bijvoorbeeld rook ingeademd hebben, brandwonden hebben of andere verwondingen. Door de inzet van een lotusslachtoffer krijg je een echte reactie, uitdrukkingen van pijn, zichtbaar letsel of een antwoord op je vraag.

Toelatingseisen: geen
Kosten: Tijdelijk Van € 295,- voor € 222,-
Duur cursus: 16 uur verdeeld over 2 dagen

Inclusief Boek Basisopleiding Bedrijfshulpverlener
Bij de cursus ontvang u het boek Basisopleiding Bedrijfshulpverlener t.w.v. € 20,82. Dit boek is te gebruiken als naslagwerk.

Reserveer een plek

Inschrijfformulier - BHV Basis