Groepstrainingen

Wij werken conform de richtlijnen van het RIVM. Lees hier over onze maatregelen.

Een BHV basis cursus, BHV herhalingscursus, Reanimatie & AED cursus of een BBMI-cursus bij u op locatie volgen? Bij een aanmelding van minimaal 4 personen is dit mogelijk.

Het grote voordeel van een cursus bij u op locatie is dat onze cursusgevers hun oefeningen en advies af kunnen stellen op uw bedrijf. Onze cursusgevers hebben al jaren ervaringen en weten dus op elk soort bedrijf hun cursus perfect af te stellen.

Is een cursus bij u op locatie niet mogelijk, maar u wilt toch met meerdere collega’s tegelijk een cursus volgen? Geen probleem, wij hebben een groot cursuslokaal in Moordrecht. Een cursus in het weekend is eventueel ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden.

Voor deze cursus geldt geen vaste prijs, u kunt contact met ons opnemen voor een prijsindicatie. Deze wordt op maat voor u gemaakt.

Incompany cursusaanbod

Bekijk onderstaande cursussen voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan.

BHV incompany

Leer meerdere werknemers adequaat te handelen in geval van calamiteiten die op kunnen treden bij bedrijven. BHV basis en BHV herhaling incompany mogelijk.

Reanimatiecursus incompany

Volg op uw locatie een cursus reanimeren en AED met meerdere collega’s tegelijk. Het is ook mogelijk een cursus te boeken om theorie en vaardigheden op te frissen

BBMI-OAI incompany

Een brandmeldinstallatie is voor ieder bedrijf verplicht. Deze installatie moet beheert worden door een beheerder. U kunt uw werknemer(s) hiervoor een opleiding laten volgen.

Professionele ontruimingsoefening

Voor elk bedrijf in Nederland is het verplicht om minimaal 1 keer per jaar een ontruimingsoefening te houden. Dit omdat het belangrijk is dat al het personeel weet hoe een ontruimingsoefening eraan toe gaat. BHV’ers hebben een belangrijke rol tijdens zo’n oefening, de BHV’ers kunnen door de oefening in de praktijk brengen wat zij hebben geleerd.

Het is mogelijk om een cursus bij u op locatie te volgen. Het grote voordeel hiervan is dat u direct advies op maat krijgt van een expert.

Ontruimingsoefening

Veelgestelde vragen incompany cursus

Wat is de minimale en maximale groepsgrootte?

Voor een incompanycursus geldt een minimale groepsgrootte van 4 personen. Wij hanteren niet een vast maximum, zolang er maar voldaan wordt aan de richtlijnen van het RIVM en de branchevereniging.

Daarnaast moet er wel 6m2 aan vrije ruimte per cursist beschikbaar zijn.

Is een training in de avond of het weekend ook mogelijk?

De trainingstijden kunnen aangepast worden naar uw wensen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice om samen de mogelijkheden te bespreken.

Hoe helpen jullie bij een ontruimingsoefening?

Dit verschilt per organisatie. Onze experts maken aan de hand van uw bedrijfsnoodplan een ontruimingsoefening.

Kan de cursus ook bij Uw Bedrijfshulpverlening plaatsvinden?

Ja wij beschikken over een speciale cursusruimte waar alle cursussen gehouden kunnen worden. Het lokaal is zo ingericht om de training zo leerzaam en efficient te laten verlopen.

Voorwaarden incompany cursus

  • De ruimte dient zo ingedeeld worden dat de deelnemers en onze docent(en) op 1,5 meter van elkaar kunnen blijven. (voor iedereen minimaal 6m2)
  • Er is de mogelijkheid om iets te kunnen presenteren. Een witte wand, een doek, een scherm, een bord o.i.d.
  • Voorafgaan en na afloop van een training worden vloeren, tafels, stoelen en andere gladde gereinigd en/of gedesinfecteerd
  • Voor ieder cursist desinfectiemiddel en een mondkap
  • Bij binnenkomst, de toiletten en in de cursuslokaal is er de mogelijkheid voor een cursist om handen te desinfecteren.
  • Indien nodig is er ruimte voor een buitenoefening. (3 parkeerplaatsen)

Hoe ziet een incompany cursus eruit

Hoe een incompany cursus eruit ziet, is afhankelijk van het type cursus dat er gevolgd wordt. Zo zal een reanimatiecursus veel minder uitgebreid zijn dan een BHV basis cursus. Wat betreft de inhoud van een incompany cursus verschilt dit niet veel van de inhoud van een cursus bij Uw Bedrijfshulpverlening op locatie. Het grote voordeel zit hem vooral in dat de cursus geheel op uw organisatie afgestemd kan worden.

Samen trainen

Gunstige prijsstelling

Advies op maat

Reiskostenbesparing

Vrijblijvende offerte aanvragen

Inschrijfformulier - incompany

√ Gratis annuleren tot 7 dagen voor aanvang

√ Op factuur betalen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Newsletter Signup