BHV cursus Gouda

BHV cursus volgen in de buurt van Gouda? Dan bent u bij Uw Bedrijfshulpverlening op het juiste adres. Uw Bedrijfshulpverlening bevindt zich op het bedrijventerein het Gouwe Park. Dit bedrijventerein ligt direct naast Gouda. Bij Uw Bedrijfshulpverlening kunt u terecht om in omgeving Gouda een BHV cursus te volgen. Liever een cursus bij u op locatie? Meld je aan voor een incompany cursus.

Onze cursuslocatie

Tussen de A20 en de A12 en naast Gouda ligt het bedrijventerein het Gouwe Park. Op dit bedrijventerein is Uw Bedrijfshulpverlening gevestigd. De gunstige locatie zorgt ervoor dat ons cursuslokaal makkelijk te bereiken is voor iedereen die uit de randstad komt. Onze locatie is voorzien van alle gemakken en parkeren is gratis.

De reistijd vanuit Gouda bedraagt maximaal 10 minuten.

BHV cursusaanbod Gouda

De volgende BHV cursussen worden aangeboden in regio Gouda

BHV basis

Volg een BHV basis cursus om uw BHV diploma in 2 dagen te behalen. Onderdelen als eerste hulp verlenen en brand en ontruiming worden behandeld.

Aanmelden

BHV herhaling

Volg een BHV herhalingscursus om uw certificaat te verlengen en op de hoogte te blijven over de laatste ontwikkelingen op het gebied van BHV.

Aanmelden

Reanimatiecursus & AED

Leer tijdens een reanimatiecursus & AED hoe je moet reanimeren en hoe je een AED juist moet bedienen. Als je weet hoe je moet reanimeren, kun je levens redden.

Aanmelden

Incompany BHV cursus Gouda

Een van onze cursussen bij u op locatie volgen? Bij een aanmelding van minimaal 4 personen is dit mogelijk.

Het grote voordeel van een cursus bij u op locatie is dat onze cursusgevers hun oefeningen en advies af kunnen stellen op uw bedrijf. Onze cursusgevers hebben al jaren ervaringen en weten dus op elk soort bedrijf hun cursus perfect af te stellen.

Neem contact met ons op of bezoek de volgende pagina voor meer informatie.