BHV cursus Den Haag

Bij Uw Bedrijfshulpverlening kan je een BHV cursus volgen in de buurt van Den Haag. Onze cursuslocatie bevindt zich namelijk op een klein half uur rijden vanaf Den Haag. Iemand of uzelf aanmelden voor een BHV cursus? Dat kan bij Uw Bedrijfshulpverlening en daarnaast is het ook mogelijk om een groep aan te melden voor een cursus. 

Gouwe Park Moordrecht

Onze cursusruimte

Ons cursuslokaal bevindt zich op het bedrijventerein Gouwe Park te Moordrecht

Vanuit Den Haag ben je binnen een half uur bij onze cursusruimte. Via de A12 en A20 en het OV is onze locatie goed te bereiken.

Klik hier voor de routebeschrijving

Cursusaanbod regio Den Haag

De volgende BHV cursussen zijn te volgen in regio Den Haag

BHV basis

Tijdens een BHV basiscursus leert de cursist in 2 dagen alles over eerste hulp verlenen en brand en ontruiming. Deze BHV cursus is inclusief examen.

Aanmelden

BHV herhaling

Om BHV’er te blijven, moet er ieder jaar een BHV herhalingscursus gevolgd worden. Uw Bedrijfshulpverlening biedt zo’n herhalingscursus aan.

Aanmelden

Reanimatie & AED

Leer in een dag hoe je moet handelen bij een hartstilstand. Onderwerpen als reanimeren en bediening AED komen aanbod tijdens deze cursus.

Aanmelden

Incompany BHV cursus Den Haag

Een van onze cursussen bij u op locatie volgen? Bij een aanmelding van minimaal 4 personen is dit mogelijk.

Het grote voordeel van een cursus bij u op locatie is dat onze cursusgevers hun oefeningen en advies af kunnen stellen op uw bedrijf. Onze cursusgevers hebben al jaren ervaringen en weten dus op elk soort bedrijf hun cursus perfect af te stellen.

Neem contact met ons op of bezoek de volgende pagina voor meer informatie.

Hoe ziet een incompany cursus eruit

Voordelen van een incompany cursus

Lees meer