BHV coronavirus updates

Welbekend heeft het coronavirus nog altijd invloed op het dagelijks leven en volgend de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op tijdens deze coronacrisis. Op deze pagina posten wij alle updates rondom BHV en het coronavirus. Zo blijft u up to date van de laatste ontwikkelingen.

Schermafbeelding 2021-06-14 om 14.01.34

Veilig trainen?

Mogelijk bij Uw Bedrijfshulpverlening 

“De afgelopen periode heeft Uw Bedrijfshulpverlening zich gespecialiseerd in een veilige aanpak tijdens de trainingen. Bij de klant en bij ons op locatie zijn wij in staat om een training zo veilig mogelijk te laten verlopen.”

Lees meer

Inschrijven

Coronavirus FAQ

Gaan de BHV cursussen door?

Ja, vanaf 2 maart 2021, maar onder een aantal strenge voorwaarden. Hiermee volgen wij de richtlijnen van het RIVM op en hebben deze maatregelen genomen voor de veiligheid van de deelnemers en onze medewerkers.

Hoe ziet een BHV training eruit tijdens de 1,5 meter samenleving?

Om de regels, richtlijnen en maatregelen rondom de 1,5 meter samenleving goed na te leven heeft Uw Bedrijfshulpverlening een aantal regels opgesteld. Deze zijn hier te lezen.

Kan je het volgen van een BHV cursus een jaar overslaan i.v.m. corona?

Om getraind en gecertificeerd BHV’er te worden en blijven is het volgen van een BHV training een pré. Kiest u ervoor om een jaar geen BHV cursus te volgen, dan bent u dit jaar geen BHV’er en voldoet u of uw werkgever hiermee ook niet aan de gestelde Arbowet.

Kunnen we ervan uitgaan dat iedereen die een cursus volgt gezond is?

Om zeker te weten dat iedere cursist gezond is sturen wij iedere cursist voorafgaand aan de training een gezondheidsverklaring. Hiermee kunnen wij de overige cursisten garanderen dat het veilig is om een training te volgen.