BHV basis E-learning

Wij werken conform de richtlijnen van het RIVM. Lees hier over onze maatregelen.

Snel en op afstand je BHV certificaat halen? BHV basis E-learning is de snelste manier om jouw BHV-certificaat te halen. Deze cursus is een combinatie van E-learning met een praktijkbijeenkomst in Moordrecht of bij jou op locatie.

Met het E-learning programma bereiden cursisten zich in hun eigen tempo voor op de praktijkbijeenkomst. Tijdens het E-learning programma loop je verschillende modules langs, die voldoende afgerond moeten worden met een E-learning toets (E-toets) om toegelaten te worden tot de praktijkbijeenkomst.

Als alle toetsen voldoende voldoende zijn gemaakt, kan het toelatingscertificaat worden opgeslagen als pdf-bestand en geprint. Deze kan meegenomen worden naar de praktijkbijeenkomst.

Locatie cursus

Het E-learning programma doorloopt u waar en wanneer u zelf wilt. De praktijkbijeenkomst vindt plaats in Moordrecht. Vanaf 6 cursisten kan de praktijkbijeenkomst ook incompany gegeven worden.

Specificaties BHV basis E-learning

Duur BHV basis E-learning

Circa. 6 uur

Duur BHV praktijkbijeenkomst

1 dag

Tijdstip

09:00 - 16:00

Lesmateriaal

Incl. cursusboek en lesmateriaal

Certificaat

BHV-certificaat en -draagpas

Lunch

Incl. koffie/thee en lunch

Vooropleiding BHV herhaling E-learning

Geen vooropleiding nodig

Prijs BHV basis E-learning

€170,- excl. BTW

170

205.70,- incl. BTW

Cursus geschikt voor iedereen
Lotus slachtoffer bespreekbaar
NIBHV examen & certificaat
Inclusief lunch & cursusboek t.w.v. € 21,82

Agenda BHV basis E-learning

Geef onderaan de pagina uw voorkeursdatum op.

Hoe ziet BHV E-learning eruit?

BHV E-learning is een manier van je BHV diploma die steeds populairder wordt. Deze vorm van trainen, die bestaat uit deels op afstand trainen, is niet meer weg te denken uit de BHV-branche. BHV’ers en werkgevers kiezen steeds vaker voor een E-learning cursus door de vele voordelen die hieraan verbonden zijn. Daarnaast is de inhoud van de cursus ook perfect aangepast aan hoe bedrijfshulpverlening er in deze tijd uitziet.

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost BHV basis E-learning?

De praktijkbijeenkomst duurt één dag. Van 09:00 tot 16:00. Het E-learning programma duurt circa. 6 uur. Deze 6 uur kan je wel verspreiden, want de modules zijn los van elkaar te volgen. Bekijk de demo.

Wat als ik de BHV E-learning niet op tijd of voldoende afrond?

Om toegelaten te kunnen worden bij de praktijkbijeenkomst, dient u de E-learning toetsen allemaal voldoende afgerond te hebben. De toegang eindigt op de examendatum om 24:00 uur. Zakt u voor een E-toets, dan kunt u opnieuw een (andere) toets maken.

Hoe kan ik inloggen op de BHV basis E-learning

Op werkdagen ontvang u binnen 24 uur na de aanmelding een link naar het E-learning programma. Het E-learning programma is een internet-applicatie. Voor het E-learning programma geldt dat het op ieder systeem draait waarop de laatste versie van Adobe Flash Player is geïnstalleerd.

Is BHV basis E-learning op locatie mogelijk?

Bij een aanmelding van minimaal 4 cursisten bieden wij ook de mogelijkheid om een BHV basis E-learning cursus incompany te volgen. Meld je hiervoor aan via de deze pagina of neem contact met ons op.

Inhoud BHV basis E-learning

Inhoud BHV basis E-learning

 • Inleiding
 • Niet-spoedeisende Hulp
 • Spoedeisende Eerste Hulp
 • Brandbestrijding
 • Ontruiming
 • BHV examen

Elke module sluit je af met een deeltoets. Deze moet je voldoende afronden om door te kunnen gaan naar de volgende module. Aan het eind is er een eindtoets.

Praktijkbijeenkomst BHV

 • Reanimeren; met AED;
 • stabiele zijligging;
 • wat te doen bij verstikking;
 • eerste hulp verlenen;
 • blusoefeningen.

Tijdens de praktijkbijeenkomst oefen je de theorie van de E-learning. De theorie zal getoetst worden middels de handelingen.

Meld je aan voor BHV basis E-learning

Inschrijfformulier - BHV basis E-learning

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Newsletter Signup